Beneden-Leeuwen

Laat professioneel, secuur en voordelig uw tuin maaien!

Een mooi en groen gazon geeft ruimte en vorm in een tuin. Het is een plek om te spelen en te verblijven. Voor een verzorgd en strak gazon is onderhoud essentieel. Laat daarom uw gazon in Beneden-Leeuwen door ons maaien of verticuteren!

Grasmaaien in Beneden-Leeuwen

Wilt u uw gazon in Beneden-Leeuwen gemaaid hebben? Ook daar komt Tuinmaaien.nl uw gras maaien. Als hovenier werken we met professionele grasmaaiers en machines. Voor iedere tuin, groot of klein, hebben wij een geschikte maaimachine en passende manier van werken.

Gras verticuteren in Beneden-Leeuwen

Voordat het seizoen om te maaien begint, is het goed om uw gazon in de maanden maart-april-mei te verticuteren. In deze periode begint het gras na een winterrust weer te groeien.

Tuinmaaien.nl is gespecialiseerd in het verticuteren van gazons; dit doen we ook in Beneden-Leeuwen en omgeving. Aansluitend aan het verticuteren geven wij het gazon de eerste bemesting van het seizoen, in de vorm van koemestkorrels. Zo nodig kunnen we het gazon ook doorzaaien.

Gazonaanleg in Beneden-Leeuwen

Tuinmaaien.nl komt ook in Beneden-Leeuwen uw gazon aanleggen of renoveren. Het gehele proces van grondbewerking, inzaaien of graszoden leggen leggen tot het bemesten van het nieuwe gras kunnen wij voor u op een professionele wijze uitvoeren.

Afvoer groenafval

Het opgevangen gras storten we op uw composthoop. U kunt ervoor kiezen om het opgevangen gras en eventueel overig tuinafval, door ons tegen betaling af te laten voeren.

Secuur en netjes werken

Secuur en professioneel uw gazon weer strak gemaaid! Na het maaien of verticuteren blazen we resten gras of mos van uw terras of tuinpad zodat alles er netjes en verzorgd uitziet.

We komen ook in andere plaatsen dan Beneden-Leeuwen. Ons werkgebied beslaat hoofdzakelijk de regio Arnhem, Nijmegen, Doetinchem, Tiel en de daartussen gelegen plaatsen. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

Geldermalsen
Dodewaard
Opheusden
Kesteren
Dreumel
Lienden
Echteld
Ochten
Maurik
Wamel
Druten
Tiel