Nijmegen

Laat professioneel, secuur en voordelig uw tuin maaien!

Een mooi en groen gazon geeft ruimte en vorm in een tuin. Het is een plek om te spelen en te verblijven. Voor een verzorgd en strak gazon is onderhoud essentieel. Laat daarom uw gazon in Nijmegen door ons maaien of verticuteren!

We maaien en verticuteren in de wijken Biezen, Hatert, Hengstdal, Neerbosch, Galgenveld, Wolfskuil, Heseveld, de Kamp, ’t Acker en de het nieuwe Nijmegen-Noord.

Daarnaast werken we ook in de omliggende plaatsen zoals Lent, Elst, Bemmel, Wijchen, Groesbeek, Beuningen, Malden, Ubbergen en Heilige Landstichting.

Grasmaaien in Nijmegen

Wilt u uw gazon in Nijmegen gemaaid hebben? Ook daar komt Tuinmaaien.nl uw gras maaien. Als hovenier werken we met professionele grasmaaiers en machines. Voor iedere tuin, groot of klein, hebben wij een geschikte maaimachine en passende manier van werken.

Gras verticuteren in Nijmegen

Voordat het seizoen om te maaien begint, is het goed om uw gazon in de maanden maart-april-mei te verticuteren. In deze periode begint het gras na een winterrust weer te groeien.

Tuinmaaien.nl is gespecialiseerd in het verticuteren van gazons; dit doen we ook in Nijmegen en omgeving. Aansluitend aan het verticuteren geven wij het gazon de eerste bemesting van het seizoen, in de vorm van koemestkorrels. Zo nodig kunnen we het gazon ook doorzaaien.

Gazonaanleg in Nijmegen

Tuinmaaien.nl komt ook in Nijmegen uw gazon aanleggen of renoveren. Het gehele proces van grondbewerking, gras zaaien of graszoden leggen tot het bemesten van het nieuwe gras kunnen wij voor u op een professionele wijze uitvoeren.

Afvoer groenafval 

Het opgevangen gras storten we op uw composthoop. U kunt ervoor kiezen om het opgevangen gras en eventueel overig tuinafval, door ons tegen betaling af te laten voeren.

Secuur en netjes werken

Secuur en binnen de lijntjes uw gazon weer strak gemaaid! Na het maaien of verticuteren blazen we resten gras of mos van uw terras of tuinpad zodat alles er netjes en verzorgd uitziet.

We komen ook in andere plaatsen dan Nijmegen. Ons werkgebied beslaat hoofdzakelijk de regio Arnhem, Nijmegen, Doetinchem, Tiel en de daartussen gelegen plaatsen. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

Berg en Dal
Groesbeek
Molenhoek
Beuningen
Ubbergen
Bemmel
Wijchen
Valburg
Malden
Mook
Leuth
Ewijk