Tiel

Laat professioneel, secuur en voordelig uw tuin maaien!

Een mooi en groen gazon geeft ruimte en vorm in een tuin. Het is een plek om te spelen en te verblijven. Voor een verzorgd en strak gazon is onderhoud essentieel. Laat daarom uw gazon in Tiel door ons maaien of verticuteren!

Grasmaaien in Tiel

Wilt u uw gazon in Tiel gemaaid hebben? Ook daar komt Tuinmaaien.nl uw gras maaien. Als hovenier werken we met professionele grasmaaiers en machines. Voor iedere tuin, groot of klein, hebben wij een geschikte maaimachine en passende manier van werken.

Gras verticuteren Tiel

Voordat het maaiseizoen begint, is het goed om uw gazon in de maanden maart-april-mei te verticuteren. In deze periode begint het gras na een winterrust weer te groeien. Tuinmaaien.nl verticuteert ook in Tiel en omgeving.

Wij adviseren om aansluitend aan het verticuteren het gazon de eerste bemesting van het seizoen te geven in de vorm van koemestkorrels en zo nodig bij te zaaien.

Gazonaanleg in Tiel

Tuinmaaien.nl komt ook in Tiel uw gazon aanleggen of renoveren. Het gehele proces van grondbewerking, gras zaaien of graszoden leggen tot het bemesten van het nieuwe gras kunnen wij voor u op een professionele wijze uitvoeren.

Afvoer groenafval

Het opgevangen gras storten we op uw composthoop. U kunt ervoor kiezen om het opgevangen gras en eventueel overig tuinafval, door ons tegen betaling af te laten voeren.

Secuur en netjes werken

Secuur en binnen de lijntjes uw gazon weer strak gemaaid! Na het maaien of verticuteren blazen we resten gras of mos van uw terras of tuinpad zodat alles er netjes en verzorgd uitziet.

We komen ook in andere plaatsen dan Tiel. Ons werkgebied beslaat hoofdzakelijk de regio Arnhem, Nijmegen, Doetinchem, Tiel en de daartussen gelegen plaatsen. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

Beneden-Leeuwen
Geldermalsen
Dodewaard
Opheusden
Kesteren
Dreumel
Lienden
Echteld
Ochten
Maurik
Wamel
Druten