Varsseveld

Laat professioneel, secuur en voordelig uw tuin maaien!

Een mooi en strak gazon geeft vorm en ruimte in een tuin. Het is een plek om te leven en te spelen. Voor een verzorgd en groen gazon is onderhoud essentieel. Laat daarom uw gazon in Varsseveld door ons maaien of verticuteren!

Grasmaaien in Varsseveld

Wilt u uw gras gemaaid hebben? Tuinmaaien.nl komt ook in Varsseveld uw gazon maaien. Als hovenier werken we met professionele grasmaaiers en machines. Voor iedere tuin, groot of klein, hebben wij een geschikte maaimachine en passende manier van werken.

Gras verticuteren in Varsseveld

Voordat het maaiseizoen begint, is het goed om uw gazon in de maanden maart-april-mei te verticuteren. In deze periode begint het gras na een winterrust weer te groeien. Tuinmaaien.nl verticuteert ook in Varsseveld en omgeving.

Wij adviseren om aansluitend aan het verticuteren het gazon de eerste bemesting van het seizoen te geven in de vorm van koemestkorrels en zo nodig bij te zaaien.

Gazon aanleg in Varsseveld

Tuinmaaien.nl is gespecialiseerd in het aanleggen van gazons; dit doen we ook in Varsseveld en omgeving. Het gehele proces van grondbewerking, inzaaien of graszoden leggen leggen tot het bemesten van het nieuwe gras kunnen wij voor u op een professionele wijze uitvoeren. We doen ook renovaties van gazons, grasvelden en weilanden. Dit doen we doormiddel van doorzaaien.

Afvoer groenafval

Het opgevangen gras storten we op uw composthoop. U kunt ervoor kiezen om het opgevangen gras en eventueel overig tuinafval, door ons tegen betaling af te laten voeren.

Secuur en netjes werken

Secuur en binnen de lijntjes uw gazon weer strak gemaaid! Na het maaien of verticuteren blazen we resten gras of mos van uw terras of tuinpad zodat alles er netjes en verzorgd uitziet.

We komen ook in andere plaatsen dan ‘s-Varsseveld. Ons werkgebied beslaat hoofdzakelijk de regio Arnhem, Nijmegen, Doetinchem, Tiel en de daartussen gelegen plaatsen. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

‘s-Heerenberg
Babberich
Doesburg
Giesbeek
Doetinchem
Gaanderen
Hummelo
Loerbeek
Zeddam
Terberg
Zelhem
Didam